Tételek ahol a kar "Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg" és a mű dátuma "2023"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W | Z | Á
Találatok száma: 120.

A

Antal Dorottya (2023) Kata helyett átalányadó. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

B

Balogh Dorina (2023) Alapanyagok és készáruk útja az Edelmann-nál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Balogh Márton (2023) A Tudományos Parkok elhelyezkedéseinek előnyei a világban, valamint a helyi régióban, összhangban Zalaegerszeg város 2030 gazdaságfejlesztési stratégiájával. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bazsika Ildikó (2023) Hogyan lehet eredményt növelni coaching támogatással. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bazsó Máté (2023) A sikeres márkaépítés receptúrája. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bella Dániel (2023) Fenntartható-e az e-sport? : Az e-sport fenntarthatóságának gazdasági vonatkozású vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Billege Erzsébet (2023) Az E.on Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt készletgazdálkodásának és leltározási tevékenységének bemutatása a hálózati beruházásokon keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Binder Alexandra (2023) Innováció egy családi vállalkozás mivoltában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bognár Alexandra (2023) Lean bemutatása a Bg55 projekten keresztül a Cellcomp Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bolla Barbara (2023) A Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft. eredményére és jövedelmezőségi helyzetére ható tényezők elemzése a 2020-2022. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bordács Bence Béla (2023) Flextronics International Kft. költséggazdálkodása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Boros Zsombor (2023) A Space Marketing Kft. beindítása az online marketing piacon. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Brevics Balázs (2023) A Financial Shared Service Center (AP, AR, FA) kialakulása és fejlődése napjainkig egy német multinacionális vállalat gyakorlatán keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Buspataki Réka (2023) Mitől zöld az energia? Az alternatív energia vizsgálata az E.ON példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Béres Márton (2023) Ingatlan adatbázis fejlesztése, munkafolyamat optimalizálás érdekében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Cserép Diána (2023) Agilis projektmenedzsment elmélete és gyakorlata az APZ Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Csikós Fanni (2023) A ZalaZONE innovációs ökoszisztéma fenntarthatóságának vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Csordás Andrea (2023) A ZalaZONE Kutatási és Technológiai Központ EFQM modell alapú értékrendszerének kialakítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Csécs Márton (2023) A magyar labdarúgás fejlődése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

D

Dankovics Krisztina (2023) A hagyományos hálózat és a korszerű napelemek összehasonlítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dezső Gréta Gabriella (2023) Az áfa és az online számlaadat-szolgáltatás működési mechanizmusa és hatása a Schaeffler 3 magyarországi telephelyére. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dávid Franciska (2023) A beszerzési logisztika bemutatása a MAM-Hungária Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dömötör Dorina (2023) Verseny-e a verseny? Versenyképesség a futball világában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

E

Elekes Péter (2023) Nyersz vagy buksz? Gazdasági megalapozottság a sportfogadás világában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Esztergályos Viktória (2023) Mennyire vagy mellettem állam és önkormányzat? Versenykörnyezetben a Flextronics International Kft. az elektronikai piacon. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

F

Farkas Barbara (2023) A Magyar Labdarúgó Szövetség produktivitási támogatásának vizsgálata a Szombathelyi MÁV Haladás Vasutas Sportegyesületnél a 2019-2022. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Farkas Boglárka (2023) A fogyasztói magatartás és vevői élmény bemutatása a Könyvtündér Webáruházon keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fitos Judit (2023) Az elejétől a végéig. A vállalati átalakulások Alfája és Omegája. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fundák Violetta Alexandra (2023) A 2022. évi KATA-változás hatása a mikro-, kis- és középvállalkozásokra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fülöp Viktorina (2023) Fókuszban a költségek. A költséggazdálkodás elemzése egy kisvállalkozásnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Gorza Barna Zoltán (2023) How and how not to develop software. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Goór-Horgos Kamilla (2023) Szabadics Építőipari Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzete beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

H

Hancz Boglárka (2023) Hatékony az online? Az online pénztárgépek és az Online Számla rendszer bevezetésének hatása az adóellenőrzés eredményességére. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hauck Adrian (2023) Vírusirtás egy kisvállalkozásnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Havranek Evelin; Horváth Fanni (2023) Jó business a home office? : Avagy mit jelent valójában otthonról dolgozni. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hetési Bianka (2023) A home office és a rövidített heti munkaidő, mint motivációs szervezeti intézkedés a szellemi munkát végzők körében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hidasi Bettina (2023) A Varga Szárnyas Kft. gazdasági elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Aliz (2023) Hol nyerő a nyereségadó?-A kkv-k társasági adózási alternatívái nemzetközi kitekintésben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Eszter (2023) Szervezeti elkötelezettséget támogató, illetve munkaerőmegtartó tevékenységek a CIB Banknál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Fanni (2023) A Gartner Intertrans Hungária Kft. pénzügyi elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Richárd Attila (2023) A munkaerő kölcsönzés makrogazdasági kihatásai és a piacon betöltött pénzügyi szerepük, a harmadik országbeli foglalkoztatás bemutatásán keresztül, a Trenkwalder Magyarország Kft. szemszögéből. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hosszú Regina (2023) Kis- és középvállalkozások finanszírozási döntései. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hovorka Zsófia (2023) A munkaerő-kölcsönzés aktuális kérdései és gyakorlata a Trenkwalder Magyarország zalaegerszegi kirendeltségénél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hári Bence László (2023) Szállítmányozáskezelés optimalizálása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

I

Iker Enikő (2023) Időpontfoglaló mobilapplikáció. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Imre Dávid Szabolcs (2023) A Prímaenergia Zrt. fuvartervezés és járatoptimalizálási tevékenységének bemutatása, fejlesztési javaslatok megfogalmazása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

J

Jóna Rozina (2023) Pandora szelencéjének titka, avagy miben rejlik az "ékszernagyágyú" sikere? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Jónás Réka (2023) A csomagolás jövője, avagy létezik-e jövő a hagyományos csomagolások számára? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kacsar Barnabás (2023) Kis-és középvállalkozások finanszírozási döntései. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kakas Klarissza (2023) Lean management kialakítása egy vállalatnál a Pylon 94 Kft példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Keresztes Ádám (2023) A Zalaegerszegi Gazdasági Ellátó Szervezet gazdálkodásának 4 éves elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Király Gertrúd Ilona (2023) Pénzkezelés a végrehajtásban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kollár Viktória (2023) Kéthely Község Önkormányzata gazdálkodásának elemzése a finanszírozás tükrében a 2018-2022. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Izabella (2023) A ZalaZONE ökoszisztéma szolgáltatási portfóliójának vizsgálata a beruházások szemszögéből. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Nóra (2023) A Vas és Zala megyei telephellyel rendelkező vállalatok tudásmenedzsment rendszerének a felmérése a dolgozói tapasztalatok alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Virág Fanni (2023) Beruházások tervezése, gazdaságossági kiszámítása, ezen keresztül a megújuló energiaforrások. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kránicz Dávid (2023) Forgógöngyöleg áramlás egy gépjármű alkatrészeket gyártó cégnél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kurdi Levente Miklós (2023) A gyorsforgalmi úthálózat gazdaságra gyakorolt hatása, Zalaegerszeg gyorsforgalmi úthálózatba való bekapcsolódásának lehetőségei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kurucz Krisztina (2023) Ki a jövedelmezőbb és ki a hatékonyabb? Jövedelmezőség és hatékonyság vizsgálat a Flextronics International Kft. és egy versenytárs példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

L

Lakatos Tamás (2023) Kockáztassunk? Kockázati tényezők és hatásuk egy műanyagfröccsöntő szerszám gyártása esetén. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lazariuc Iván (2023) Társasozunk? Tao itthon és Oroszországban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Libor Laura (2023) Vállalatértékelés a Z+D Nagykereskedelmi és Diszkont Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

László Dorina (2023) Két kedvelt kávémárka vevőélmény alapú összemérése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

László Marcell (2023) A Flex Zala A anyagbeszerzési folyamatainak elemzése, fejlesztése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Léránt Ferenc (2023) Teljesítmény-menedzsment rendszer bevezetése a Pölöskei Italgyártó Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Makovecz Judit (2023) Kockázat és kockázatelemzés a hitelintézeti gyakorlatban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Maróti Soma (2023) Az információbiztonság fontosságának vizsgálata vállalati környezetben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Dóra (2023) A Pannon Fejlesztési Alapítvány kiválósági kultúrájának kialakítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Ádám (2023) Egyéni vállalkozások 2022 évi adózási változásainak hatása a vállalkozói összetételre. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mózer Attila Marcell (2023) Zöld logisztika a közúti személyszállításban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

N

Nagy Fanni (2023) ASRS rendszer bemutatása a Flex raktározásán keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Dorka (2023) Valóban Zalaegerszeg lenne az a hely, "ahol megtalálod a jövőd"? : Zalaegerszeg város és PSR (társadalmi közfelelősség) a sportfejlesztések jegyében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Dóra (2023) Beszerzési eljárások folyamata az MVM Services Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Klaudia (2023) A vállalati szféra felelősségvállalása a folyamatos, kiszámítható és naprakész tudással rendelkező munkaerőellátottság érdekében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Krisztofer (2023) Kisvállalkozások adózási választási lehetőségeinek összehasonlító elemzése, adóoptimalizáció. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Lili (2023) Egy helyi agrárvállalkozás innovációs lehetőségei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

O

Odonics Alexandra (2023) Teljesítményértékelési és motivációs rendszer a ZalaZONE Gyakornoki Program esetében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ostrom Eliza (2023) A logisztika szerepe, és az EU-s exportok bemutatása a Flex rendszerében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Papp Roland (2023) Információkezelés a különböző méretű vállalatirányítási rendszerek és cégek gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pete Vanda Flóra (2023) Érdek vagy Érték a fenntarthatóság egy forgalomtechnikai KKV számára 2022-ben? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Peter Krisztina (2023) Fuvartervezés és járatoptimalizálási tevékenységek bemutatása a Kanizsa Sprint Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Piskor Klaudia (2023) ZalaDRONE innovatív szolgáltatás felforgató és felpörgető ereje. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pungor Lili (2023) A Coca-Cola marketingtevékenysége. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Péter Letícia (2023) Költségcsökkentés az „útkeresésben” – logisztikai kontrolling a Gartner Intertrans Hungária Kft. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Püski Bence (2023) Zalavíz Zrt. fejlesztési tevékenysége, jelentősége, elemzési rendszere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

R

Reizer Roland (2023) Napjainkban elérhető befektetési alapok elemzése – a kötvényalapokban rejlő lehetőségek a jelenlegi gazdasági környezetben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rikk Zorán (2023) Az interjúztatás mérhetővé tétele, avagy a kiválasztási folyamat 360 fokos döntési mátrixa. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rohonczi Dóra (2023) Munkavállalói elégedettség vizsgálata az Autóipari Próbapálya Zala Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rosta Hella (2023) Informatikai alkalmazások könyvtári környezetben. A Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ Könyvtára tevékenysége és kihívásai a digitális korban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Róka Dávid (2023) Az Őriszentpéteri Közös Önkormányzati Hivatal készletezési és leltározási feladatai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Salamon Laura Anna (2023) A termékek útja az értékesítéstől, a beszerzésen át a beszerelésig, az építőiparban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Skoda Gergő (2023) Élet a "kolbászkerítésen túl" : avagy hol éri meg elkezdeni dolgozni a diploma megszerzése után? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Skultéti Beatrix (2023) Nárai község fejlesztési tevékenysége, különös tekintettel az óvoda fejlesztésére a 2020-2022. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Skultéti-Kőszegfalvi Eszter (2023) Online marketingstratégia egy egyedi bútorokat gyártó vállalkozás vonatkozásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Svajda Dávid (2023) Modern Lean menedzsment a gyakorlatban, az Opel Szentgotthárd Kft. új termelésirányítási rendszere: Stellantis Production Way. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Alexandra (2023) Az egyéni vállalkozás indítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Dániel (2023) Reális a duális? A duális szakképzés vizsgálata a Zalaegerszegi Duális Ágazati Képzőközpont Nonprofit Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szitovszky Kíra Fanni (2023) A controlling helyzete Nyugat-Magyarországon. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szokoly Máté (2023) Lakáscélú megtakarítások a lakosság körében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szüsz Kíra (2023) Amikor nemcsak az internet sebessége számít, avagy bekötési várakozási idő analízis a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sárdi Klaudia Gyöngyvér (2023) A társasági adó alakulása a visegrádi négyek körében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sümegi Áron László (2023) A magánerdő gazdálkodás jövedelmi viszonyainak összehasonlítása a lehetséges gazdálkodási formák között. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Takács Vivien (2023) A Keszthelyi Kórház árubeszerzési tevékenységének vizsgálata és értékelése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Timár Gerda (2023) A lakáshitelek és állami támogatások helyzete az OTP Bank Nyrt-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tánczos Patrik (2023) A kisvállalkozások adózási választási lehetőségeinek összehasonlító elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóbi Bálint (2023) Futball és ami mögötte van - Fókuszban az átigazolási összegek alakulása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Benedek Béla (2023) Az online marketing és lehetőségei a Flex Kft. bemutatásán keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Dávid (2023) Lakossági online bankszámlanyitási lehetőségek elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Elizabet (2023) A helyi adók szerepe Őriszentpéter Város Önkormányzata működésében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Martin István (2023) Zalaegerszeg fejlődése 2014-től. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth-Gergye András (2023) A Zalavíz Zrt. gazdasági elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Valakovics Dominik (2023) Onboarding, ahogyan a fiatalok látják. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vankó Tamás Dániel (2023) Precíziós mérőműszer gyártásának gazdasági folyamatai, valamint az ahhoz tartozó projektmenedzsment. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vida Bettina (2023) HR kérdések egy vállalkozás gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vida Kata (2023) Aki mer, az nyer? : Netflix az első streaming szolgálta, aki reklámoz. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vizi Tímea (2023) Nyájhatás a magyar részvénypiacon. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vlasics Bálint (2023) Egy integrált vállalatirányítási rendszer működése egy logisztikai KKV tekintetében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

W

Winkelbauer Zsófia Ibolya (2023) A kiemelt akadémiává válás szervezeti és finanszírozási hatása az Illés Akadémia esetében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Z

Zaccomer Judit (2023) „Mol részvények estek vagy keltek?” – a koronavírus hatása a kisbefektetőkre. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Á

Árendás Amanda Éva (2023) "Csomagolási" megoldások - Versenypozíció és adó optimalizációs vizsgálat az ágazatban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma Tue Jul 2 15:58:37 2024 CEST.