Tételek ahol a kar "Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg" és a mű dátuma "2024"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | F | G | H | J | K | M | N | O | P | S | T | V | Z
Találatok száma: 101.

B

Bakos Botond Attila (2024) Mekkora profit a foci? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bali Szabolcs (2024) Digitális diadal vagy dilemma? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Balogh Sára Kinga (2024) Örökség és Felelősség: Utódlás kihívásai, generációváltás komplexitása a családi vállalkozásokban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Beke Martina (2024) Munkahelyi stresszkezelés a coaching segítségével. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Boronyák Bianka (2024) Itt élek Magyarországon és itt szeretnék dolgozni. De milyen körülmények között kell ezt megtennem? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Boronyák Ármin (2024) A WHC Kft. gazdasági elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Botos Alexandra (2024) Az ipari szenzorok világában – Cash flow vs. Eredménykimutatás és csődelőrejelzés vállalati összehasonlításban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Choma Bence (2024) A Bitcoin nyújtotta lehetőségek. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Cseke Mihály (2024) Az OTP Bank részvény árfolyamának vizsgálata a technikai elemzés segítségével. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Cseke Tibor (2024) Projekt alapú duális képzési gyakorlat a ZalaZONE ökoszisztémában, különös tekintettel egy önállóan, vállalkozáshoz hasonlóan működő projekteket végző csapatra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Csizmár Máté (2024) A magyarországi üzemanyagárak emelkedésének okai és annak lehetséges csökkentési módszerei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Czigány Cintia (2024) Szállítói kapcsolatkezelés és költséghatékonyság a vegyi anyagok beszerzésében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Czupi Martin (2024) A nyugdíjrendszer és az öngondoskodás kapcsolata Magyarországon, különös tekintettel a nyugdíjbiztosításra a 2019-2023. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Czurda Gábor (2024) A sorozatkövetés bevezetése a Z+D Nagykereskedelmi és Diszkont Kft.-be. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

D

Doszpot Gábor (2024) Magyarország mezőgazdasága. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Drizner Beáta (2024) A matematikai és a térbeli készségek közötti kapcsolat elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dömötör Dorina (2024) A közösségi média marketing. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dömők Rebeka Fanni (2024) A Raiffeisen Bank Zrt. üzleti lépései Magyarországon: Kis- és Középvállalati hitelezés, válságok és változások tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

F

Fajtai Bálint (2024) A diszpozíciós hatás vizsgálata a magyar pénz- és tőkepiacon. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Farkas Flóra (2024) Vírusosan mennyit fogyasztunk? Az élelmiszer-kiskereskedelem helyzete a válság alatt. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Farkas Nikoletta (2024) A coaching szemlélet bevezetése a ZTE Football Club-nál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fejér Ákos (2024) A tudományos parkok és az egyetemek együttműködésének vizsgálata a ZalaZONE Tudományos Park és a Neumann János Egyetem partnerségén keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fincza Valentin Patrik (2024) Az energiaválság és a villamos energiát érintő energetikai beruházások gazdasági hatásai a Zala Vármegyei Kormányhivatal tekintetében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fullér Soma Tamás (2024) Az informatikai oktatás perspektívái. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fábián Florentina (2024) Az egyéni és a társas vállalkozás lehetőségei adózási és számviteli szempontból napjainkban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Giczi Máté (2024) Az MM Betonbau Kft. elemző bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gyarmati Péter (2024) Időmenedzsment aktuális kérdései. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gyenese Emese (2024) A fapiaci kereslet változása a hazai erdőgazdálkodásból kikerülő faanyag értékesítésre vonatkozóan 2018-2023-ig – fókuszban a magán erdőgazdálkodók. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gyerczán Bettina (2024) A munkaerő megtartása a Zalavíz Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

H

Hamri Sarah (2024) A reklám és a csomagolás befolyásoló hatása, valamint a környezetbarát megoldások fontossága. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hartman Dániel (2024) A Silicon Valley Bank Financial Group csődje és a 2023-as bankpánik. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hollós Fruzsina (2024) A Danubius Zrt. Thermal Hotel Hévíz költséggazdálkodása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Armilla (2024) Energiahatékonyság a termelésben a Schneider Electric Zala gyáregységénél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth István (2024) Adózz okosan! Adóoptimalizációs vizsgálat az egyéni vállalkozások jövedelemadózásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Laura (2024) A vásárlási szokások alakulása hazánkban 2023-ban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hóbor Bálint (2024) A Digitalizáció, és a modern fejlődés fontossága az OTP Bank Nyrt. vonatkozásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

J

Juhász Ákos (2024) Insurance perception in the Hungarian population. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Jóna Máté Benedek (2024) Az ügyfélszolgálatok változó világa: Trendek és kihívások az E.ON ügyfélszolgálatán. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kadlicskó Borbála Katalin (2024) Értelem vagy érzelem? A személyi jövedelemadó adóalap kedvezményei igénybevételének, és a 1+1%- os rendelkezéseinek vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kalamár Szilárd (2024) Ügyfélkapcsolati menedzsment az AVL ZalaZONE Próbapálya Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kecskés Lilla (2024) Megváltozott piaci környezet hatása a magyarországi energiaelosztókra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kegyes Napsugár (2024) Transzferárak és azok hatása a nemzetközi adózási gyakorlatra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kiss Gabriella (2024) A lakáscélú jelzáloghitelezés alakulása 2005-től napjainkig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kiss Martin (2024) Magyarország agrárgazdasági bemutatása és az ágazat sajátosságai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Klinger Csaba Dávid (2024) Az Edelmann Hungary Packaging Zrt. alapanyag logisztikájának elemzése és új innovációs polcrendszerének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kocsis Karolina (2024) Jólét 65 felett – A magyar lakosság nyugdíjcélú megtakarítási hajlandóságának feltérképezése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Koller Kata Hajnalka (2024) Élményt nyújtó funkcionalitás: digitális ügyfélélmény a bankszektorban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Koltai Kristóf (2024) Információs rendszerek alkalmazása a döntési folyamatokban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Rita (2024) SoulScents coaching a vezetőfejlesztésben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kozma Boglárka (2024) Minden csepp számít. A Zalavíz Zrt. humánerőforrás-gazdálkodásának vizsgálata a 2018-2023. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Károssy Diána (2024) A minimális az optimális? Egyéni vállalkozások jövedelemadózási lehetőségeinek összehasonlító elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Könye-Balla Vivien (2024) Csapatépítés támogatása coaching eszközökkel. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kővári Regina (2024) Az MBH Bank Nyrt. relatív és diszkontált pénzáramlás alapú értékelése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Martinov Zoltán (2024) Kistelepülési önkormányzatok feladatellátása és finanszírozása választott önkormányzati példákon 2018-2022. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Megyesi Ádám Levente (2024) Vállalatirányítási rendszer műveleti idő visszajelentő modul bevezetése egy vállalatnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mentes Dominik Attila (2024) Pénzbiztonság és bankbiztonság a fizikai és virtuális térben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Dóra (2024) A Pannon Fejlesztési Alapítvány kiválósági kultúrájának kialakítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Máté Miklós (2024) Az orosz-ukrán háború gazdasági hatásai Magyarország kereskedelmére és lakosságára. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

N

Nadrai Réka (2024) Gép-, és berendezésgyártó cég tevékenységének átfogó gazdasági elemzése az éves beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Nikolett (2024) Az Őrségi Brojler Kft. átfogó gazdasági elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Bianka (2024) Fenntarthatóság a szépségiparban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Dorka (2024) Valóban Zalaegerszeg lenne az a hely, „ahol megtalálod a jövőd"? Zalaegerszeg város és a PSR (társadalmi közfelelősség) a sportfejlesztések jegyében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Dorottya Mária (2024) "Make or Buy" döntés a MAM-Hungária Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

O

Odonics Alexandra (2024) Teljesítményértékelési-, és motivációs rendszer a ZalaZONE Gyakornoki Program esetében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ongai Tímea (2024) Ügyfélmenedzsment a versenyszférában. A retail frontvonal jövőbeni kihívásai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Orbán Réka (2024) A jövő intelligenciája: trendek, kihívások és az emberi-gépi együttműködés kilátásai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Pacsai Fanni (2024) Generációs különbségek és a Revolut szerepe az online vásárlás során hazánkban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Palkovics Cintia (2024) Maradt még valami a zsebünkben? Hogyan befolyásolta a gazdasági helyzet a lakossági megtakarításokat? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Paál Kristóf (2024) Digitális szállítólevelek bevezetése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pesti Viktória Liliána (2024) Kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei az OTP Bank termékpalettája tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pirosné Csík Julianna (2024) A Z.E.H. Energetikai és Építőipari Kft. beszámolójából nyerhető információk és azok felhasználási területei, különös tekintettel a számviteli politika és a vállalati gazdasági folyamatok kapcsolatára. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pongrácz Dorina (2024) Fiatalság, bolondság? - A személyi jövedelemadót csökkentő kedvezmények igénybevételeinek hatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pál Martin Péter (2024) Egy vállalkozás leltározás tevékenységének vizsgálata a Zalaerdő Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pék Noémi (2024) A Technoroll Kft. online kereskedelme és marketingje. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pörge Dalma (2024) Tőzsdei árfolyamelemzés technikai módszerek segítségével. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Sabján Fanni (2024) A legsokszínűbb ablak – avagy a KAB sajátosságai dióhéjban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Schifter Anita (2024) Trauma informált coaching. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Skoda Gergő (2024) Élet a "kolbászkerítésen túl" – Avagy hol éri meg elkezdeni dolgozni a diploma megszerzése után? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Soponyai Péter (2024) Munkaerőpiaci trendek és hatásuk a vállalati kontrollingra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Soponyai Viktória (2024) Digitalizáció a HR területén a WHC Kft. példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Subosits Zita Brigitta (2024) A reziliencia jelentősége munkavállalói nézőpontból napjainkban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Supák Dominik Patrik (2024) Szakmát a kézbe! - OKJ-tól az SZJ-ig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Tibor (2024) A magyar állam és más külső pénzügyi szereplők által nyújtott befektetési lehetőségek a lakosság számára. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Víta Norina (2024) A digitalizáció és az innováció a K&H Bankon keresztül szemléltetve. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szakonyi Karolina (2024) A háztartások befektetési lehetőségei és azok alakulása Magyarországon a 2019-2023. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szakács Martin Zsolt (2024) Az SAP bevezetést támogató műszaki és módszertani megoldások. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szekér Barnabás (2024) Költséghatékony és eredményes munkahelyi beillesztés egy nagyvállalatnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szokoly Ádám Noel (2024) A napelem lakossági célú beruházásának gazdaságossága a változó szabályozások idején. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szűcs Ákos (2024) Műhelyfolyamat-tervező szoftver fejlesztése gépjárműszervizek számára. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Süle Péter (2024) Digitális coaching és lehetőségei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Takács Dániel (2024) Jövő a jelenben - avagy a Mesterséges Intelligencia szerepe a pályaorientációban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Alíz (2024) Az Amerikai Egyesült Államok elmúlt 100 évének két legnagyobb gazdasági válságának összehasonlító elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Attila Martin (2024) Lokalizációs szolgáltatások nyújtása hatékonyan a ZalaZone járműipari tesztpályán. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Boglárka (2024) Tárgyi eszköz gazdálkodás a ZIEHL-ABEGG Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Réka (2024) A könyvelés evolúciója a Covid előtt és után. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Varga Georgina (2024) Adócsökkentés legálisan: kedvezmények a személyi jövedelemadózásban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vida Kata (2024) Üzleti modellváltás egy streaming szolgáltatónál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Várhegyi Nándor Ferenc (2024) Koronavírus dráma a hitelpiacon? A vállalati hitelezés gyakorlata az OTP bank Nyrt-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Völgyi Fanni (2024) Kis- és középvállalkozások finanszírozási döntései (részletes kitekintés a banki finanszírozási lehetőségekre). Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Z

Zsohárné Kovács Kornélia (2024) A fenntartható és tudatos divat kapcsolata a fogyasztóval és a gazdasággal. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Zsédely Nikoletta Vanda (2024) HR kérdések egy vállalkozás gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma Tue Jul 2 15:58:51 2024 CEST.