Tételek ahol a kar "Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg" és a mű dátuma "2015"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Z | Á | Ó | Ü
Találatok száma: 163.

A

Ambrus Attila (2015) Az Európai Uniós fejlesztések szerepe Balatonkeresztúr életében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Antal Richárd (2015) Projekt erőforrás és költségtervezés, kockázatkezelés a Zala Elektro Kft-nél a Zalaegerszeg Kórház Projektben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Antal Viktória Nikoletta (2015) Pénzügyi típusú bűncselekmények - A költségvetési csalás és a pénzhamisítás. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

B

Babos Szilvia (2015) Nonprofit szervezetek számviteli és adózási sajátosságai az Apáczai Iskoláért Egyesület példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Balogh Adél (2015) Az ügyfélmenedzsment szerepe a Hevesi Sándor Színház gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Batha Adrienn (2015) Az önkormányzat helyi adórendszerének a felépítése és a gépjárművek adóztatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bebes Szabolcs (2015) Az adócsalás elleni küzdelem nehézségei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Becskő Szabina (2015) A DHSR Aqua költséggazdálkodása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bedő Evelin (2015) Az Edelmann Hungary Packaging Zrt. új telephely létesítésének aktuális kérdései, különböző aspektusai a német tőkebefektetés tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bedő Viktória (2015) Társasági formaváltás számviteli feladati a Szepetneki Zöld Mező Szövetkezet példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Beke Anikó (2015) Az innováció finanszírozása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Beledi Szilárd (2015) Érdemes-e minél tovább diáknak maradni? Az emberi erőforrás menedzsment fejlődése és a személyügyi tevékenység bemutatása a West Hungary Consulting példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Berta Izabella Andrea (2015) Az önkormányzatok szociálpolitikai feladatai és finanszírozásuk vizsgálata Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bogár Adrienn (2015) A köz szolgálatában : A közszolgálati életpályamodell a közszolgálati jog tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bonczók Anna (2015) A Zalaegerszegi Erdészet piaci helyzetének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bor Alexandra (2015) Logisztikai tevékenységek és azok informatikai támogatása a Danubius Health Spa Resort Sárvár kulcsfontosságú üzleti folyamataiban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Boronyákné Dömők Krisztina (2015) A logisztika és a pénzügy kapcsolata a hatékony vevőkiszolgálás érdekében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bors Csaba (2015) A kontrolling hatékonyságának vizsgálata a Johnson Controls Mezőlak Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Budai Benjámin (2015) A Delphi Hungary Autóalkatrész Gyártó Kft. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján és a vállalatértéknek a megállapítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Csontos Péter; Hári Gergő (2015) Generációk közötti szakadék. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Császár Brigitta (2015) A Zala Megyei Kormányhivatal gazdálkodása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Császár Kinga (2015) A nyilvántartási rendszer fejlődése a nyugdíjbiztosításban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Czipp Viktória (2015) A kontrolling alkalmazása a Zala Megyei Kórház tevékenységeiben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

D

Dénes András (2015) A környezetvédelmi termékdíj, a népegészségügyi termékadó és az energiaadó jogi szabályozása, célja és szerepe Magyarországon. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

E

Eke Melinda (2015) A kis- és középvállalkozások lehetséges és jövőbeni finanszírozási lehetőségei: Crowdfunding. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Englert Alexandra (2015) Vagyonszerzési illetékkedvezmények és mentességek feltételrendszere - a NAV tevékenysége a jogszabályok tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

F

Farkas Alexandra Barbara (2015) Az EuroAszfalt Kft. vagyoni, pénzügyi, jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fehér Milán (2015) Lenti város településfejlesztési tevékenységének bemutatása 2009-2014. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fejli Viktória (2015) A könyvvizsgálat folyamatának bemutatása a Steleco Kft. gyakorlatán keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ferencz Katalin (2015) Vas megye önkormányzatainak nyújtott támogatások vizsgálata 2010-1013. évben, a kincstári rendszeren keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Füzeséry Dóra (2015) A szétválás – kiválás – vizsgálata az „Eredet” Kft.-én keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Gombási Krisztina (2015) A magyar és nemzetközi számviteli rendszer összehasonlítása a Cellcomp Kft. konszolidációján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gyenis Kitti (2015) A projekttervezés elméletének és gyakorlati megvalósításának összehasonlítása egy konkrét projekt elemzésén keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

György Ottó Richárd (2015) A költségvetés gazdálkodás vizsgálata Bak Község Önkormányzata példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gángó Alexandra (2015) A LuK Savaria Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a 2013. év beszámolójának adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Göncz Zseraldin (2015) A Bock Hungária Kft. controllingrendszerének működése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Göndör István (2015) Az UMVP kistérségi fejezetének elemzése, a program érvényesülésének vizsgálata a kiválasztott településen a 2007-2013 tervezési időszakban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

H

Harsai Noémi (2015) Innovációs stratégiaalkotás testközelben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hende Tamás (2015) Transzferár irányelvek a Rudolph Autóipari Logisztikai Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Adrienn (2015) A LENT-EXPERT Bt. tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Enikő (2015) Hogyan alapítsunk céget (Avagy ötlettől a megvalósításig). Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Krisztina Mária (2015) TARAVIS Kft. önköltség számítási gyakorlata és értékelése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Nikolett (2015) A Jó Állam születésének útján: területi közigazgatási reform, ahogy az állampolgárok látják – fókuszban a Nyugat-dunántúli régió. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Renáta (2015) Az átalakulás számviteli feladatai a Zala Volán Közlekedési Zrt. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Róbert (2015) Vállalati számlavezetési kínálat az OTP Bank Nyrt. vállalati ügyfelei számára. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Veronika (2015) A kintlévőségek kezelése, elemzése az Uniriv Ipari és Kereskedelmi Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hrankai Petra (2015) A köznevelési intézmények fenntartói feladatának állami átvétele. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

J

Jánoki Evelin (2015) Az új közmenedzsment térhódítása hazánkban – fókuszban a közigazgatási teljesítménymérési gyakorlat. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kalamár Bettina (2015) A nonprofit gazdasági társaságok számviteli sajátosságainak bemutatása a Tankuckó Egyházi Intézmény példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kamondi Flóra (2015) Költségelszámolás, önköltségszámítás a Szabadics Zrt. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Katafay Kinga (2015) A magyar víziközmű ágazat szabályozása és annak hatásai a Zalavíz Zrt. perspektívájából. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kenesei Viktor László (2015) Pénzforgalmi elszámolás bemutatása az áfa fizetési rendszerben a P & ZS Kft.-n keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Király László (2015) A Danubius Zrt. Hévízi Szállodák komplex elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kocsisné Szakmári Zsuzsanna (2015) A Devecseri Agrokémiai Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kolomen Viktória (2015) A gazdasági társaságok alakulásának számviteli feladatai a Tabak Bt. dohánybolt példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kondor Krisztián (2015) A vasárnapi zárva tartás jogi szabályozásának hatása a magyar gazdaságra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Adrienn (2015) Társult önkormányzatok vagyongazdálkodásának bemutatása Babosdöbréte, Böde és Hottó példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Alex Zsolt (2015) Egy fiatal gazda pályázat bemutatása esettanulmányon keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Dorottya (2015) Hogyan legyünk városiak költözés nélkül? – avagy a várossá nyilvánítás folyamatának bemutatása Jánosháza példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Roland (2015) A pénzmosás jéghegyének látható és rejtett dimenziói. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Árpád (2015) A Human Operator Munkaügyi és Személyzeti Szolgáltató Zrt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kránicz Orsolya (2015) Hitelkártya kultúra - Fókuszban a Nyugatdunántúli régió. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kulcsár Adél (2015) A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet kis- és középvállalkozó ügyfeleinek elégedettség mérése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kuti Beáta (2015) Az INTERFA Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kámán Katalin (2015) A termelés folyamata és anyag nyomonkövetési rendszere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Könyvné Stenger Edina (2015) A vásárolt készletekkel kapcsolatos elszámolások a MAL Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt. „f.a.” példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Körmendi Szilárd (2015) A válság hatásai az MKB Bank lakossági kihelyezéseiben, és a deviza illetve devizaalapú hitelek forintosítási folyamata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

L

Laposa Laura (2015) A közigazgatás helyi szintjeinek pénzügyi rendszere, a Kávási önkormányzat költségvetésének tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lengyeltóti Szilvia (2015) Fókuszban a szédítő kékség. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lengyeltóti Szilvia (2015) A vállalkozás tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Leyer Dániel (2015) 30 fő - 300 termék - 3000m2 egyszobás manufaktúrától a tömegtermelésig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Madarász Zsolt (2015) Flextronics International Kft. logisztikai ellátási lánca, felmerülő problémák és megoldásaik. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Magyar Krisztina (2015) Kéthely Község önkormányzat társulásainak jogi elemző bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Major Klaudia (2015) Zalai Szám-Váltó Könyvelő Tanácsadó Kft. tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Marcsák Debóra (2015) Az önkormányzatok társulási lehetőségei és szerepük a gyakorlatban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Markó Krisztina (2015) A trafikokat érintő koncesszió jogi szabályozása és gazdasági jelentősége. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Martinecz Mária Mónika (2015) Vissza nem térítendő fejlesztési célú támogatások elszámolása a Lissé Édességgyár Kft-ben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Martinov Zoltán (2015) A Zala Megyei Kormányhivatal elhelyezkedése a modern közigazgatás rendszerében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mester Ágnes (2015) A Nemzeti Foglalkoztatási Alapból elnyerhető pályázatok számviteli elszámolása az Ice Café Szalon Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Miháldinecz Tamás István (2015) Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata vagyoni és pénzügyi helyzetének elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Miklós Boglárka (2015) A Vasi Aszfalt-Gép Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Miklós Tímea (2015) A Schneider Electric Villamossági Zrt. Zalaegerszegi Gyáregységének beszerzési folyamata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Miszori Dóra (2015) Mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása: Mikrohitel, Inkubátorház és Üzleti tanácsadás szolgáltatások. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Zoltán (2015) Beszámolási és tervezési rendszer felépítése és működtetése a Ceres Sütőipari Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Márton Alexandra Judit (2015) A lakossági megtakarítások jellemzői és lehetőségei az OTP Bank Nyrt. tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Márton Antónia (2015) A humán erőforrás-gazdálkodás jellegzetességei a közszolgálatban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mészárics Dóra (2015) JUFA első szállodája Magyarországon a számok tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mózer Ádám (2015) A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

N

Nagy Nikolett (2015) A Székesfehérvári Metál Fék- és Köszörűgépgyár Zrt. önköltségszámítási módszereinek bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Nikolett (2015) A nonprofit szervezetek gazdálkodásának sajátosságai a Balatonfűzfői Vállalkozások és Civil Szerveződések Egyesülete példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Petra Judit (2015) Az önkormányzatok finanszírozási rendszere és változásainak bemutatása a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata példáján keresztül a 2012-2014. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Ramóna (2015) Vezetőképzés - avagy a vállalat alappillére a jól képzett szakember. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Noll Ákos (2015) A zalakarosi Gránit Gyógyfürdő és vendégeinek környezettudatossági vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nádasi István (2015) A KKV-k működési sajátosságai a valóságban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Andrea (2015) Az immateriális javak és tárgyi eszközök elszámolásának sajátosságai a magyar és az amerikai (US GAAP) számvitel előírása alapján az iQor Global Services Hungary Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Attila (2015) Az Anton Kft. integrált minőségügyi rendszerének felülvizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Csaba (2015) A Gaálhab Szivacsfeldolgozó Kft. egyedi fejlesztésű vállalatirányítási rendszerének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Dóra (2015) A vállalkozás tevékenységének bemutatása és beszámolóinak elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Imre (2015) A diploma tapasztalat nélkül CSAK DIPLOMA… : avagy a hallgatói szervezetek és a tanulmányokon túlmutató tevékenységek hozzáadott értéke. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Krisztián (2015) A Zala Megyei Kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szerve által folyósított egészségbiztosítási ellátások és utazási költségtérítéssel kapcsolatos tevékenységének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Róbert (2015) A civil szervezetek számviteli sajátosságainak bemutatása a Pécsi Amatőr és Szabadidősport Egyesület példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Tímea (2015) Egyszerűsített foglalkoztatás a Prohuman 2004 Munkaerő Szolgáltató és Tanácsadó Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Némethné Andor Katalin (2015) A színházak számviteli elszámolásának sajátosságai a Hevesi Sándor Színház példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

O

Olasz Renáta (2015) A konszolidáció folyamatának bemutatása a Zalavíz Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Pavlovics Szabina (2015) WOZABAL Textile Vollversorgung GmBH & Co logisztikai tevékenységei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Porkoláb Beatrix (2015) Elektronikus útdíj bevezetésének és működésének bemutatása a Gartner Intertrans Hungária Kft. belföldi üzletágánál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pál Dávid (2015) Őrségi Nemzeti Park Igazgatósága által irányított konzorciumi megállapodás keretében megvalósított Európa Uniós pályázat elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pálfi Viktória (2015) A kereskedelmi vállalkozások tevékenységének elemzése Pápa városában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pánger Norbert (2015) A kis és középvállalkozások banki finanszírozása, különös tekintettel a Budapest Bank gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Párizs Laura (2015) Hátrányos helyzetűek foglalkoztatásának támogatása Uniós források felhasználásával Zala megyében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Péteri Barbara (2015) Az egyéni vállalkozók költségelszámolása során tapasztalt jogszabálysértések az ellenőrzések tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

R

Rozs Viktória (2015) A Zala Megyei Kormányhivatal pénzkezelése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ruis Dóra (2015) Költségvetési szerv vagyoni és pénzügyi helyzetének bemutatása a Zala Megyei Kórház gazdálkodásának tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ruzsics Judit (2015) Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó üzem – az ötlettől a megvalósításig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rácz Dominika (2015) A Thermo Épgép Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ráncsik Réka (2015) A cafeteria rendszer bevezetésének és nyilvántartásának folyamata a Somogy Megyei Kormányhivatal példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rózsás Júlia (2015) A Zala Megyei Kórház finanszírozása a 2011-2014. évi beszámoló adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Salamon Dorina (2015) A Zala Megyei Kormányhivatal vagyongazdálkodása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Salamon Nikolett (2015) A DigiConto Mercator integrált vállalatirányítási rendszer pénzügyi és logisztikai moduljainak működése és kapcsolata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Salamon Petra (2015) A Zala Megyei Kórház átfogó elemzése a 2012-2013. évi beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sebestyén János (2015) Harc a figyelemért, avagy a gerillamarketingben rejlő lehetőségek. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Selmeczi Renáta (2015) A EuropTec Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sikler Henrietta (2015) Európai Uniós vissza nem térítendő támogatással megvalósított beruházás számviteli sajátosságai a „Mould Tech” Kft. üzemcsarnok beruházásának példája alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Simon Ildikó (2015) Az Ict Európa cégcsoport egyik tagjának üzletértékelése és az értékelés összehasonlítása egy piaci versenytárssal. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Simon Ramóna (2015) A forgóeszköz-gazdálkodás elemzése és eredményességének megítélése a Flextronics International Kft. Zalaegerszegi Ipari Parkjának gazdálkodásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Simon Tamara (2015) Értékelés szerepe és kihívásai a számvitelben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Simon Titanilla (2015) Generációs útvesztő, avagy kulcs a sikerhez. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Smalekker Vivien (2015) Merre tovább az ökológiai válság kapujában? – A karbon ára. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sommer Gábor (2015) A Hírtőzsde Holding Zrt. átfogó bemutatása nyilvánosan közzétett beszámolók alapján a 2011-2013-as években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Somogyi Dalma (2015) Vezetői számvitel alkalmazása a Zalaerdő Zrt-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Stefanics Adrienn (2015) Az elektronikus számlázás jogi és informatikai kapcsolódása a Zalaszám Informatika Kft. fejlesztéseiben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Stieber Tibor József (2015) Hamvadó cigarettapénz. A trafiktörvény gazdasági hatásainak vizsgálata egy vállalkozásnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Barbara (2015) Az Anonim Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Evelin Nóra (2015) Ötlettől a megvalósulásig, javaslattételi rendszer a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Judit Kata (2015) Motivációs elméletek érvényesülése, gyakorlati megvalósulása a Flextronics International Kft. ösztönzési rendszerében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szajkó Henriett (2015) Az Alcoa-Köfém Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése az éves beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szakos Mercédesz (2015) Marketingstratégia a gyakorlatban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szakál Szabina (2015) Ön megenné, amit főzött, vagy más kifőzött!? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szalai Krisztina (2015) Termék-életciklus, új termék útja az árajánlattól a sorozatgyártás kezdetéig minőségbiztosítási szempontból a Continental Automotive Hungary Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szanati Eszter (2015) A korlátolt felelősségű társaságok jövője- avagy mi lesz veletek kft.-ék? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szekér Dóra (2015) Önkormányzatok költségvetési autonómiája jogi aspektusból: Változások a költségvetés készítésének – mint az önrendelkezési szabadság alappillérének – jogszabályi környezetében, rendszerváltástól napjainkig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szipőcs Alexandra (2015) Nyugdíjrendszer régen és ma. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sztárcsevics Gábor (2015) Vállalatirányítási rendszerbe integrált termelésütemező rendszer specifikációja az Anton Kft. szerszámgyártási tevékenységére. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Széplaki Márió (2015) Gazdasági szemléletű munkajog a West Hungary Consulting munkaerő-közvetítő Kft. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sólyom Dóra (2015) Egis Számlajóváhagyást Támogató Elektronikus Rendszer („ESzTER”) kiterjesztése a körmendi gyáregységben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sóska Orsolya Marietta (2015) „Hagyomány és Innováció Zala megyében” LEADER forrásból megvalósuló projekt életciklus szempontú elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sövegjártó Júlia (2015) A MÜLLEX-KÖRMEND Hulladékgyűjtő és Hasznosító Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Targuba Enikő (2015) A településfejlesztés megvalósításának gyakorlata és annak bemutatása 2007-2013 között Kehidakustány község példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Georgina (2015) Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány számviteli sajátosságai a mikrohitelezés elszámolásának tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Judit (2015) Bérfőzés és magánfőzés a jövedéki adótörvény szabályozásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Krisztián (2015) A felszámolási eljárás folyamata, számviteli feladatainak bemutatása a Bükk-Parkett 2002 Kft. „FA”-n keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Réka (2015) Az Antók Nyomdaipari Kft. vagyoni pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Szilvia (2015) A Nagykanizsai és Zalaegerszegi Kormányablakok összehasonlítása ügykörök és ügyfelek alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Veronika (2015) Akarsz-e játszani? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Török Evelin (2015) Itthon és külföldön, avagy az eredménykimutatás differenciái. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Világos Éva (2015) A regisztrációs adóról szóló 2003. évi CX. törvény végrehajtása a magyar vámigazgatás gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vámosi István (2015) A KKV-k és az önkormányzati tulajdonú kisvállalkozások finanszírozása és ezek gyakorlati megvalósulása a zalaegerszegi Városgazdálkodási Kft. esetében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Végh Klaudia (2015) Az egyszerűbb egyben a jobb megoldás is? Avagy a mikrogazdálkodói beszámoló létjogosultsága. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Z

Zuggó Zoltán (2015) Tulajdonosváltás hatása az MKB Banknál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Á

Ágoston Nóra (2015) A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet konstrukciói az agrárvállalkozások számára, és ezek háttértevékenységei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Árok Evelin (2015) A Helltherm Bt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ó

Ódor Ágnes (2015) Ügyfélmenedzsment a közszférában - A frontvonal hangja. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ü

Üveges Máté (2015) Gyenesdiás Önkormányzat gazdálkodásának vizsgálata a 2011-től 2013-ig terjedő időszakban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma Tue Jul 2 15:45:40 2024 CEST.