Művek kulcsszó szerint "Zalaegerszeg (Zala)"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | D | F | G | H | K | M | S | T | Ó
Találatok száma: 17.

A

Aczél Bálint (2016) A logisztikai szolgáltatások (kiemelve a nemzetközi és belföldi áruszállítás) fejlődésének bemutatása a Traussnig Kft.-n keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

B

Bangó János (2016) A Zala-Depo Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Kft. marketing tevékenységének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

D

Dömők Beatrix (2016) A HR szervezet tevékenysége, kiemelten a munkahelyteremtési módszerek a Flextronics International Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

F

Fóris Brigitta (2016) Az OTP Bank Nyrt. önkormányzati üzletágának átfogó ismertetése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fülöp Alexandra (2016) Projektmegvalósítás folyamata kiemelten a ZÁÉV Építőipari Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Gehér Róbert (2016) A Zala-Depo Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Győrffy Kitti (2016) Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának fejlesztései az elmúlt évek tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

H

Horváth Éva Júlia (2016) A controlling gyakorlata és továbbfejlesztési lehetőségei a Pylon-94 Gép- és Acélszerkezetgyártó Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kerkai Péter (2016) Termék-Életciklus Menedzselő program és Vállalatirányítási Rendszer kapcsolata a Flextronics International Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Magyar Melinda (2016) A kanban és a szupermarket összehasonlítása a Flextronics International Kft. anyagáramlásának fejlesztésében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Schifter Judit Eszter (2016) Flex zalaegerszegi gyáregység pénzügyi szervezetének változásai és pénzügyi controlling szerepének erősödése az évek során. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Adrienn (2016) A PR tevékenység gyakorlatának bemutatása a Zala-Depo Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Veronika (2016) A MIKOFAMI Kft. életútjának elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szalai Veronika (2016) ERP rendszer testreszabási igényeinek és lépéseinek bemutatása (projektmenedzsment eszközökkel) a Városgazdálkodási Kft gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szili Benita (2016) KPI rendszer szerepe és bevezetése a Flextronics International Kft. zalaegerszegi gyárában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Tóth Franciska (2016) Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata és a felügyelete alá tartozó önállóan gazdálkodó intézményei költségvetési beszámolóinak elemzése a 2012-2014. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ó

Ódor Bettina (2016) Az EDI technológia alkalmazása és felmerülő problémái fókuszban a Flextronics International Kft. beszerzési logisztikája. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma Sat Oct 5 20:41:32 2024 CEST.