Művek kulcsszó szerint "Flextronics International Kft. (Tab)"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: D | F | K | L | M | N | S | Ó
Találatok száma: 11.

D

Dömők Beatrix (2016) A HR szervezet tevékenysége, kiemelten a munkahelyteremtési módszerek a Flextronics International Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

F

Farkas Gréta (2016) A Flextronics International Kft. előrejelzési folyamatának (forecasting) elemzése a controlling gyakorlatán keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kerkai Péter (2016) Termék-Életciklus Menedzselő program és Vállalatirányítási Rendszer kapcsolata a Flextronics International Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kocsi Dóra (2016) Egy termék árképzési folyamatának bemutatása egy multinacionális bérgyártó cégnél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

L

Lovasi Vivien (2016) Új projekt bevezetése a BaaN vállalatirányítási rendszer eszközeivel a Flextronics International Kft. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Léránt Krisztián (2016) Az árfolyamveszteség kivédésének eszközei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Magyar Melinda (2016) A kanban és a szupermarket összehasonlítása a Flextronics International Kft. anyagáramlásának fejlesztésében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

N

Nagy Amarilla (2016) Projekt vezetés az autóipari elektronikai gyártásban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Schifter Judit Eszter (2016) Flex zalaegerszegi gyáregység pénzügyi szervezetének változásai és pénzügyi controlling szerepének erősödése az évek során. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szili Benita (2016) KPI rendszer szerepe és bevezetése a Flextronics International Kft. zalaegerszegi gyárában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ó

Ódor Bettina (2016) Az EDI technológia alkalmazása és felmerülő problémái fókuszban a Flextronics International Kft. beszerzési logisztikája. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma Sat Oct 5 07:13:18 2024 CEST.