Művek kulcsszó szerint "logisztika"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | M | P | T | Ó
Találatok száma: 11.

A

Aczél Bálint (2016) A logisztikai szolgáltatások (kiemelve a nemzetközi és belföldi áruszállítás) fejlődésének bemutatása a Traussnig Kft.-n keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Arató Ádám; Papp Bence (2016) A Fluidum-áramlás modelljére épülő gyakorlati szolgáltatási probléma szimulációja. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

B

Belső László (2016) Az értékesítés, készletek és a gyártástervezés folyamata a Schneider Electricnél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bodó Bernadett (2016) A beszerzés szerepe a Siroma-Plast Kft. gyakorlatában, különös tekintettel a beszállítók értékelésére. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Cziráki Krisztián (2016) Logisztikai problémákat megoldó program és a szerzői jog kapcsolata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Márton Renáta (2016) Az Anton Kft logisztikai rendszere, megoldásai, beszerzési rendszere és informatikai támogatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Máthé Mirtill (2016) A vállalkozás logisztikai rendszere, raktározási- készletgazdálkodási rendszere, informatikai támogatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Petes Roxana Leila (2016) Logisztika a vasúti- és mezőgazdasági gépjárművek alkatrészellátásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Takó Dóra (2016) Logisztikai információs és irányítási rendszerek. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Eszter (2016) A Siroma-Plast Kft. anyag és információáramlási rendszerének elemzése, különös tekintettel az értékáramlási térképre. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ó

Ódor Bettina (2016) Az EDI technológia alkalmazása és felmerülő problémái fókuszban a Flextronics International Kft. beszerzési logisztikája. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma Sat Oct 5 19:19:10 2024 CEST.