Művek kulcsszó szerint "jogi szabályozás - jogszabály"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: G | K | M | N | S | T | V
Találatok száma: 10.

G

Gábor Zsuzsanna (2014) Nonprofit szervezetek számviteli és adózási sajátosságai a Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége gazdálkodásának példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Karácsony Mária (2014) A gazdasági bűnözés alakulása Magyarországon az EU-ba lépést követően. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Makár Brigitta (2014) A rezsicsökkentés jogi vetülete és pénzügyi vonatkozásai, avagy a jog és és a pénzügy metszete és kapcsolódási pontjai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mosonyi Krisztián (2014) Vágjunk bele vagy hagyjuk abba? Egy kisvállalkozás alapításának és folytatásának kérdései a 2014-es szabályozások fényében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

N

Nagy Viktória Zsuzsanna (2014) A Nemzeti Dohányboltok jogszabályi háttere és gazdasági szerepe. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Sass Mónika (2014) A Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám utólagos ellenőrzési tevékenysége. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Steixner Barbara (2014) A devizahitelek sorsa a gazdasági világválságot követően. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szanati Eszter (2014) A korlátolt felelősségű társaságok jövője a jogszabályi helyzet tükrében - avagy mi lesz veletek Kft.-ék? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Tóth Ildikó (2014) A fejlesztési források szerepe a mikro, kis- és középvállalkozások működésében a vonatkozó jogszabályok alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Vinhoffer Judit (2014) A dohány ipar fejlődése napjanikig, a Philip Morris, mint piacvezető dohánygyártó cég termékeinek megközelítése marketing és jogi szemszögből, a nemzeti dohánytrafikok megjelenése és a feketekereskedelem ok-okozati összefüggése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma Sat Oct 5 18:03:19 2024 CEST.