Projekt tervezési rendszerek, az Erzsébet-liget projekt elemzése

Szabó Patrik Gergő (2022) Projekt tervezési rendszerek, az Erzsébet-liget projekt elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

[thumbnail of szabó_patrik_gergő_2022máj_publikus.pdf]
Előnézet
PDF
szabó_patrik_gergő_2022máj_publikus.pdf

Download (3MB) | Előnézet
[thumbnail of szabó_patrik_gergő_2022máj_publikus_nyilatkozat.pdf] PDF
szabó_patrik_gergő_2022máj_publikus_nyilatkozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (174kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom témájánk kiválasztása a projektmenedzsment iránti érdeklődésem miatt történt. Kiváló lehetőséget láttam a téma kifejtésében, fontos volt számomra, hogy a kialakulásától napjainkig egy átfogó képet alkossak a projektek megvalósításáról. Igyekeztem minél több magyar, illetve idegennyelvű forrásból, valamint szakirodalmi anyagokból információt gyűjteni és megvalósítani a záródolgozatomat. A dolgozatom első része inkább elméleti síkra épült, ugyanis az elképzelésem az volt, hogy az olvasók számára szeretném bemutatni először a témámat elméleti szempontból, majd ez alapján a projektemet bemutatni, majd összehasonlítani egy másik hasonló beruházással. A projektem elemzése során a gyakorlati konzulensem adott instrukciókat, hogy mit érdemes bele írnom, ugyanis ez volt az első elemzésem. Éppen ezért egy kisebb, megvalósult projektet kaptam, amit a lehető legjobb módon be is tudtam mutatni. A dolgozatom során felhasznált képek, táblázatok részben saját szerkesztések, részben pedig az aktuális forrásból hivatkoztam rájuk. Rám a téma kidolgozása mindenképp pozitív hatással volt, ugyanis egyrészt kutatásaim során jobban megismertem a projektmenedzsment szervezeti felépítését, milyen mértékű beruházások vannak és számos olyan dolgot is, amelyek a jövőben mindenképpen a hasznomra válnak, ugyanis a gyakorlati idő leteltével pályázati referensként és projektmenedzserként alkalmaznak a Keszthelyi Polgármesteri Hivatalban. A képzés rendkívül hasznos volt számomra, mert a két év során olyan új dolgokat tanultam meg tanáraim segítő segítségével, amelyek a jelenlegi karrieremre is hatással vannak. Terveim szerint az alapképzésre is szeretnék jelentkezni mindenképpen, ugyanis az iskola a diákoknak a legmagasabb szintű tudást adja.  Reményeim és karrierista szemléletmódom szerint a szakdolgozatom elnyeri a célközönség tetszését és egy jó osztályzattal értékelik a munkámat és időmet, amit belefektettem.

Intézmény

Pannon Egyetem

Kar

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg

Tanszék

Logisztika és Menedzsment Informatika Tanszék

Szak

gazdálkodási és menedzsment

A képzés szintje

felsőoktatási szakképzés

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Resitcky Gergely
Külső
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Szili-Fodor Dóra, Dr.
Belső
; Logisztika és Menedzsment Informatika Tanszék; GKZ

Mű típusa: záródolgozat (felsőoktatási szakképzés)
Kulcsszavak: helyzetelemzés - állapotfelmérés - feltételrendszer vizsgálata, Keszthely (Zala), projekt - projekttevékenység, projektmenedzsment, SWOT-elemzés, szervezeti felépítés - szervezeti struktúra
SWORD Depositor: SWORD
Felhasználói azonosító szám (ID): SWORD
Dátum: 29 Jún 2022 11:58
Utolsó módosítás: 29 Jún 2022 11:58
URI: https://perepo-dolgozat.uni-pannon.hu/id/eprint/25955

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet