Művek kulcsszó szerint "jogi szabályozás - jogszabály"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | D | K | M | P | S | T | V
Találatok száma: 19.

A

Antal Viktória Nikoletta (2015) Pénzügyi típusú bűncselekmények - A költségvetési csalás és a pénzhamisítás. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

B

Bogár Adrienn (2015) A köz szolgálatában : A közszolgálati életpályamodell a közszolgálati jog tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

D

Dénes András (2015) A környezetvédelmi termékdíj, a népegészségügyi termékadó és az energiaadó jogi szabályozása, célja és szerepe Magyarországon. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Katafay Kinga (2015) A magyar víziközmű ágazat szabályozása és annak hatásai a Zalavíz Zrt. perspektívájából. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kenesei Viktor László (2015) Pénzforgalmi elszámolás bemutatása az áfa fizetési rendszerben a P & ZS Kft.-n keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kolomen Viktória (2015) A gazdasági társaságok alakulásának számviteli feladatai a Tabak Bt. dohánybolt példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kondor Krisztián (2015) A vasárnapi zárva tartás jogi szabályozásának hatása a magyar gazdaságra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Major Klaudia (2015) Zalai Szám-Váltó Könyvelő Tanácsadó Kft. tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Marcsák Debóra (2015) Az önkormányzatok társulási lehetőségei és szerepük a gyakorlatban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Markó Krisztina (2015) A trafikokat érintő koncesszió jogi szabályozása és gazdasági jelentősége. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Márton Antónia (2015) A humán erőforrás-gazdálkodás jellegzetességei a közszolgálatban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Porkoláb Beatrix (2015) Elektronikus útdíj bevezetésének és működésének bemutatása a Gartner Intertrans Hungária Kft. belföldi üzletágánál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Péteri Barbara (2015) Az egyéni vállalkozók költségelszámolása során tapasztalt jogszabálysértések az ellenőrzések tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Stefanics Adrienn (2015) Az elektronikus számlázás jogi és informatikai kapcsolódása a Zalaszám Informatika Kft. fejlesztéseiben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Stieber Tibor József (2015) Hamvadó cigarettapénz. A trafiktörvény gazdasági hatásainak vizsgálata egy vállalkozásnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szanati Eszter (2015) A korlátolt felelősségű társaságok jövője- avagy mi lesz veletek kft.-ék? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szekér Dóra (2015) Önkormányzatok költségvetési autonómiája jogi aspektusból: Változások a költségvetés készítésének – mint az önrendelkezési szabadság alappillérének – jogszabályi környezetében, rendszerváltástól napjainkig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Tóth Judit (2015) Bérfőzés és magánfőzés a jövedéki adótörvény szabályozásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Végh Klaudia (2015) Az egyszerűbb egyben a jobb megoldás is? Avagy a mikrogazdálkodói beszámoló létjogosultsága. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma Sat Oct 5 20:40:26 2024 CEST.