Művek kulcsszó szerint "jövedelmezőség - jövedelmi helyzet"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | K | L | M | S | T | Á
Találatok száma: 14.

B

Budai Benjámin (2015) A Delphi Hungary Autóalkatrész Gyártó Kft. vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján és a vállalatértéknek a megállapítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Király László (2015) A Danubius Zrt. Hévízi Szállodák komplex elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kocsisné Szakmári Zsuzsanna (2015) A Devecseri Agrokémiai Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Árpád (2015) A Human Operator Munkaügyi és Személyzeti Szolgáltató Zrt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kuti Beáta (2015) Az INTERFA Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

L

Lengyeltóti Szilvia (2015) A vállalkozás tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Miklós Boglárka (2015) A Vasi Aszfalt-Gép Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mészárics Dóra (2015) JUFA első szállodája Magyarországon a számok tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Selmeczi Renáta (2015) A EuropTec Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Barbara (2015) Az Anonim Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szajkó Henriett (2015) Az Alcoa-Köfém Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése az éves beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sövegjártó Júlia (2015) A MÜLLEX-KÖRMEND Hulladékgyűjtő és Hasznosító Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Tóth Réka (2015) Az Antók Nyomdaipari Kft. vagyoni pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Á

Árok Evelin (2015) A Helltherm Bt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma Sat Oct 5 11:46:02 2024 CEST.