Tételek ahol a kar "Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg" és a mű dátuma "2020"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W | Z | Á
Találatok száma: 139.

A

Andor Henrietta (2020) Egy vállalkozás tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

B

Bagó Médea (2020) Az emberi erőforrás menedzsment általános összefoglalása, a toborzás, és a munkaerő felvétel az OTP Bank Nyrt. vonatkoztatásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Balázs Bence Ferenc (2020) Az idő szerepe a banki ügyfélélmény megteremtésében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Balázsi Fanni (2020) Elnyerhető támogatások a munkáltatók és a munkavállalók számára. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bauer Ildikó (2020) Munkahelyi stressz, a kiégés, mint népbetegség vs Reziliencia. Hogyan tud a coaching segíteni? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Binder Alexandra (2020) Binder Zoltán Egyéni Vállalkozás, toborzási, kiválasztási folyamatainak a bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Binder Dániel (2020) Új életciklus menedzsment - egy munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó cégcsoport új projekt megvalósításának bemutatásán keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Boros Dávid Lajos (2020) Az EKÁER és a HU-GO lényege, feladatai, céljai és gyakorlati alkalmazásuk a SPAR Magyarországi Kereskedelmi Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Brosch Éva (2020) A Flextronics International Kft. tervezési rendszere és a vállalati tervezési folyamatának vizsgálata, értékelése, terv és tényadatok összevetése teljesítmény mutatók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Báhr András (2020) A számviteli politika kialakításának szempontjai, az alkalmazott számviteli politika hatása a Városgazdálkodási Kft hatására. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Békevári Lilla (2020) Vidékfejlesztési Program lebonyolításához kidolgozott speciális banki hitelkonstrukció bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Böröcz Gréta (2020) Zala-Cereália Kft. takarmány ágazatának logisztikai tevékenységének optimalizálása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bősze Béla Gábor (2020) A fémkereskedelemi tevékenység szabályozása az engedélyezési eljárás szemszögéből. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Csikai Anna (2020) Az anya- és a leányvállalat számviteli rendszerének összehasonlítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

D

Dancsecs Ábel (2020) A Magyar Selyemipari Vállalat Szentgotthárdi Szövőgyárának története, avagy milyen volt a munkásélet a Selyemgyárban közel 40 éven át? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Deli Dóra (2020) Az állatorvoslás szolgáltatásmenedzsmentje. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Domján Bianka (2020) A készletgazdálkodás és a leltározási tevékenység bemutatása a Horváth Gazda Kft. vonatkozásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dávid Levente (2020) Vasvár Város Önkormányzata gazdálkodásának elemzése a 2016-2018. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

F

Fehér Krisztina (2020) Az egészségügyi alapellátás finanszírozásának bemutatás 2014-től a Szombathelyi Egészségügyi és Kulturális Intézmények Gazdasági Ellátó Szervezete működésén keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Gaál Enikő (2020) Marketingkommunikáció a szombathelyi Logiscool vonatkozásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gelencsér Ildikó (2020) Coaching szemléletű vezetés egy teljesítményorientált szolgáltató gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Godinek-Tóth Anita (2020) A társasági adó rendszerének működése, hatása a kis- és középvállalkozások gazdálkodására a Kanizsa Sprint Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gyenese Emese (2020) Becsvölgye Község innovatív fejlődése pályázatok útján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gyuk Barnabás (2020) Korszerű anyag- és eszköznyomonkövető rendszer bevezetése egy építőipari vállaltnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Györe Bendegúz Zoltán (2020) Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala informatikai hátterének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

H

Hagymási Dorina Éva (2020) A követelések és kötelezettségek könyvvizsgálatának bemutatása a Hétforrás Zrt. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hauck Adrian (2020) Mihez kezdjünk ebben a helyzetben? - „Vírusirtási” megoldások egy kisvállalkozásnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hegedüs Anita (2020) Egy professzionális szolgáltatás kihívásai - igények és válaszlehetőségek. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hernics Bernadett (2020) Költséggazdálkodás, önköltségszámítás bemutatás a SzörpÍtő Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hohl-Pus Veronika (2020) Kérdezéstechnika alkalmazása a coachingban - különös tekintettel a coaching célok megfogalmazására. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Antónia Ágnes (2020) A követelések és kötelezettségek könyvvizsgálatának bemutatása a Villszöv ZRt példáján keresztü. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Beatrix (2020) Út az igények felmerülése és kielégítése között. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Fanni Bianka (2020) Hazai forrásból megvalósuló önkormányzati pályázatok benyújtása, elszámolása és finanszírozásának bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Katalin (2020) Vállalati életút elemzése a Haris Digital Engineering Kft. esetében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Martin (2020) A klímaváltozás hatásai az agráripari termékek gyártásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Tímea (2020) Raktári folyamat elemzése, értékelés, fejlesztése a Duna Coop Korlátolt Felelősségű Társaságnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Ádám (2020) CRM rendszerek felértékelődő szerepe - a bevezetés lehetőségei a KöBE biztosítónál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváthné Mesics Mária (2020) Egyszer fent, egyszer még feljebb. Működhet az érték alapú (Appreciative Inquiry) coaching Magyarországon?! Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Huber Alexandra (2020) A tárgyi eszközök elszámolása a magyar számviteli szabályok és az IFRS szerint a ZKD Hungary Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

I

Illés Brigitta (2020) Poppe+Potthoff Hungária Kft. cégautó lízingelése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Illés Dominik (2020) Önkormányzati pályázatok lebonyolításának összehasonlítása pályázati célterület alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

J

Jóna Péter (2020) Kormányablak az ügyfelek szemüvegén keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kalmár Laura (2020) Hagyományos szerződés modern köntösben - elektronizálás. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kapu-Marinovszki Orsolya (2020) Alternatív gazdasági mutatók. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kaszás Blanka (2020) A vevőelégedettség mérésének fontossága, a szolgáltató szektor egy speciális szegmensében, a MOBIL Járműipari és Logisztikai Szakkiállítás, Konferencia rendezvény– 2017, 2018 és 2019 években történt –megvalósulásának, elemző vizsgálata segítségével. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kiss András (2020) Egy vállalat tevékenységének részletes bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kiss Eszter (2020) A mérleg eltérései a US GAAP és a magyar számviteli törvény előírásai alapján az iQor Global Services Hungary Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Klaffl Adrienn (2020) Számviteli rendszer működése a gyakorlatban vállalkozáson keresztül bemutatva. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Klujber Zsolt (2020) A lakossági állampapír vásárlás viselkedési mechanizmusának vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kláminger Bence (2020) Lesz-e szükség könyvelőkre – avagy a könyvelői szakma jövője. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kocsi Bálint (2020) Zalaegerszegi városmarketing hatásai, és a város versenyképessége. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kocsi Martin (2020) A digitalizált marketing. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kocsis Gábor (2020) Szabadságnyilvántartó rendszer tervezése Agilis módszerrel és UX design felhasználásával. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Komáromi Klaudia (2020) A Zalavíz Zrt. készletgazdálkodási rendszere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Korcz Attila (2020) A fémkereskedelemről szóló törvény hatása a bevezetése óta eltelt időszakban Magyarországon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szemszögéből. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kormányos Eszter (2020) A Tungsram Operations Kft. informatikai hátterének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Bianka (2020) A készletgazdálkodás és a leltározási tevékenység bemutatása a Zala-Müllex Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Fanni (2020) Hogyan legyen a webdesign egy ütőkártya a vállalatok életében? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kristóf Dániel (2020) A Kft alapítás és az adóoptimalizálás lehetőségének vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kránicz Mirjam Anna (2020) A teljesítménymenedzsment támogatása és a célkongruencia elérése mérőszámok segítségével a Flex zalaegerszegi üzemében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kránicz Vivien (2020) Banki digitális megoldások az iGEN mérlegén. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kurta Arnold (2020) Termelés előkészítési folyamatok IT támogatása a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt zalaegerszegi gyáregységének technológiai osztályán. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kámán Norman (2020) A sztenderdizált és az egyénre szabott szolgáltatások elemzése és összehasonlítása, kihívásainak bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kártyás Krisztina (2020) Az online marketing pénzügyi vonatkozásai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kósa Alexandra (2020) Számvitel és egy kiemelt adónem, a társasági adó kapcsolata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kósa Eszter Réka (2020) A könyvelés jövője. A digitalizáció hatása a könyvelésre. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

L

Landi Gabriella (2020) A vállalkozóvá válás kezdete, az indulás. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Laskói Zsófia (2020) A logisztika szerepe a családtámogatási rendszerben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lepsényi Tamás István (2020) Raktározási rendszer fejlesztése IT támogatással. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lukács Attila (2020) A vállalat emberi erőforrás gazdálkodása, bér- és létszámgazdálkodásának jellemzői, informatikai támogatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

László Dorina (2020) Kávéfogyasztás-avagy egy cseppnyi fekete boldogság és ami mögötte van. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lázár Bálint (2020) Georgikon Coop Zrt. hitelképessége és a hitelekből megvalósuló beruházása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Macher Dávid (2020) Az alapjövedelem koncepciójának bemutatása – Megvalósításának lehetősége Magyarországon. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Marcsák Debóra (2020) Munkahelyi mobbing, avagy károkozás a társadalomnak illetve a gazdaságnak. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Miháczi Attila (2020) Összekötő híd a sport és az üzleti coaching között. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Miklós-Farkas Nikoletta (2020) Coaching szemléletű vezetés a munkavállaló szemszögéből. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mojzer Martin (2020) A Creaton South-East Europe Kft. teljes piacot lefedő online rendszere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Martin (2020) Egyéni vállalkozás indítása és az adózás aspektusai, motivációs vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Zita (2020) A GINOP-8.3.5-18 hitelprogram bemutatása a Speedy Clean Service Kft gyakorlatán keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mészáros Márk (2020) Hostingkereső - Egy startup projekt születése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mészáros-Nemes Katalin (2020) A coach hardverei és szoftverei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

N

Nagy Annamária (2020) A győztes mindent visz!? Párhuzamok és eltérések a sport coach és a business coach között. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Barbara (2020) A munkavállalói elégedettség és elkötelezettség vizsgálata a Flextronics International Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy Botond (2020) A Pogány-HHH Kft. gazdálkodási tevékenységének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nagy-Talabér Vera (2020) IT Service Desk egy gazdasági szervezetnél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nyári Laura (2020) SAP-val támogatott készletgazdálkodás a Tungsram Operations Kft.-n belül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Cintia (2020) A „Sertéstenyésztő” és a „Húsfeldolgozó” Kft. ágazati összehasonlító elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Melitta (2020) A tárgyi eszközök könyvvizsgálata a Zala-Müllex Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Németh Szabina Nikoletta (2020) A SA-SA Kft. komplex elemzése a 2016., 2017. és 2018. évi beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

O

Oszkai Péter (2020) Keresletirányítás a Creaton South-East Europe vállalatnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Pajor Imre (2020) Bankolás a kezdetektől az online világig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pete Vanda Flóra (2020) Fenntarthatósági stratégia kopogtat egy családi vállalkozás ajtaján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pető Tamás (2020) Nagypáli Projekt Gazdálkodása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pető Tamás (2020) Áruszállításhoz kapcsolódó fogalmak hétköznapi alkalmazása egy csomagolástechnikai cég szemszögéből. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pintér Ádám (2020) Vállalati életút elemzése konkrét vállalatok esetében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pirosné Csik Julianna (2020) A Pici Paci Udvarház marketing terve. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pucskó Rozi Zselyke (2020) Zala-Elektro Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pál Bettina (2020) Mezőgazdasági őstermelők adózása, elszámolási sajátosságai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pálfi Nóra (2020) Hevesi Sándor Színház mint költségvetési szerv vagyoni és pénzügyi helyzetének értékelése a 2017-2019-es években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

R

Reichardt Dorina (2020) Vállalkozás tevékenysége, teljesítménye és informatikai háttere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rákosa Gréta (2020) Állami támogatások rendszere az OTP Banknál Falusi Családok Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK). Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rózsai Zsolt (2020) LEAN kontrolling mutatószámrendszer kialakításának lehetőségei a ROCKWOOL Hungary Kft-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Sifter Bianka (2020) A beszerzés hatása a gyártástervezésre. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sifter Dániel (2020) A vállalati működéstámogatás és munkaerő gazdálkodás gazdasági koordinációs feladatai és eszközei a Rail Cargo Hungaria Árufuvarozási Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sipos László Dániel (2020) Az Infótörvénytől a GDPR-on át a gyakorlati alkalmazásig, azaz a személyes adatvédelem evolúciója. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sudár Eszter Natália (2020) Balatoni Hajózási Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Roland (2020) A helyi közigazgatás tevékenységei, információs rendszere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Sándor (2020) Ügyfélkezelés gyakorlata és szerepe a Lakáskezelő Építőipari és Szolgáltató Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szakál Szabina (2020) A helyi termékek szerepe a gazdaságban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szemes Bence (2020) Gépjármű flottamenedzsment. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szentes Cintia (2020) Munkaerőpiaci szolgáltatások a Pannon-Work Cégcsoportnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szentgyörgyvári Enikő (2020) A készletgazdálkodás és a leltározási folyamat bemutatása a Sárvári Rába Kft. vonatkozásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szigetvári János István (2020) A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése 2017-2020. évek beszámolói alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szimeiszter Barbara (2020) Az innováció lehetőségei az OTP Bank Nyrt. vonatkoztatásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szép Martin József (2020) Egy kisvállalkozás indításának jogi-, pénzügyi-, számviteli előfeltételeinek és gazdaságos működésének vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sándor Petra (2020) Digitális szabad felhasználású hitelezés az OTP Bank Nyr. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Takács Alexandra (2020) A Zala Megyei Szent Rafael Kórház logisztikai folyamatai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Takács Virág Vivien (2020) Egy sportklub finanszírozásának lehetőségei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tarafás-Rujsz Rita (2020) A Galambos-Bau Építőipari Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tavasz Mihályné (2020) Félelmek és archetípusok a coachingban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Timár János (2020) Az önkormányzatok víziközmű fejlesztéseinek pénzügyi és számviteli elszámolása a Zalavíz Zrt-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tirner Dorina (2020) Stratégiai kihívások és lehetséges válaszok a Zala megyei nyelviskoláknál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Titkovics Ferenc (2020) Vállalati informatikai infrastruktúra kiépítése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tátrai Enikő (2020) Beszerzési és készletgazdálkodási folyamatok a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Eszter (2020) A DCF és EVA módszer közötti különbségek, hasonlóságok bemutatása a vállalatértékelésben a Rotary Zrt. értékelésének példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Máté (2020) Felelős befektetések a mérlegen. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Nikolett (2020) Rugalmas juttatások rendszere. A cafeteria-rendszer és annak sajátosságai a munkaerő-kölcsönzésben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Vadonné Hegedüs Szilvia (2020) A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház gyógyiszap termék- és technológia fejlesztési tevékenysége és annak eredményességének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Varga Diána (2020) Az e-kereskedelem alakulásának feltérképezése Magyarországon. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Varga Tamás (2020) Út az ATM-től a digitális bankolásig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Varga-Lengyeltóti Szilvia (2020) Vállalati hitelcsalások a kockázati mérlegen. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vigh Emese (2020) Bérgazdálkodás, béren kívüli juttatások és a cafeteria rendszer bemutatása egy választott vállalaton keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Viszket Vivien (2020) Termékek költségkalkulációjának folyamata a gyártóiparban – a Schaeffler Savaria Kft. mintája alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Vizi Tímea (2020) Gyorskölcsönök kontra banki személyi kölcsönök. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Végh Viviána Anna; Szabó Kinga (2020) Újragondolt családvédelmi program – avagy az érem másik oldala. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

W

Weinhoffer Petra (2020) A magyar felsőoktatásban tanulók vállalkozóvá válásának motivációja. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Z

Zabb Károly (2020) A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság integrált rendszereinek bemutatása és jövőképe. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Zsiga Dominika (2020) Online marketingkommunikáció alkalmazása a kis- és középvállalkozások szektorában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Á

Álmos Borbála (2020) A hazai nonprofit szektor számviteli sajátosságai egy civil szervezet tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma Mon Jul 1 20:49:01 2024 CEST.