Művek kulcsszó szerint "számvitel - könyvvitel"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | H | M | N | S
Találatok száma: 9.

B

Bencsik Andrea Réka (2018) Az új számviteli szabályok gyakorlati alkalmazása a Zalavíz Zrt.-nél 2016. évben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Csécs Cintia (2018) Jogutód nélküli megszűnések számviteli teendői a Beszüntet Kft és az Egyezmény Kft példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

H

Hajba Máté (2018) Leltározási tevékenység vizsgálata A Co-op Vasvár Kft-ben kapcsolata a beszámoló összehasonlításával. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Haszilló Gergely (2018) A számviteli törvényváltozásokról, fókuszban a 2016-tól érvényes változások. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hegedüs Anita (2018) Kihívások és válaszok, avagy miért nehéz ma egy professzionális szolgáltatást menedzselni? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Eszter (2018) Nyereségadók elszámolása a nemzetközi és a magyar számviteli gyakorlatban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Molnár Amanda (2018) Számvitel és adózás kapcsolata a P&B Lézer és Plasztikai Sebészeti Kft-n keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

N

Németh Zita (2018) Az egyesületek számvitelének és adózásának bemutatása a B. SE működése alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Szabó Alexandra (2018) Egy vállalkozás elindításának lépései, főleg a számviteli teendők bemutatása az „Alakuló” Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma Sat Oct 5 19:49:38 2024 CEST.