Kihívások és válaszok, avagy miért nehéz ma egy professzionális szolgáltatást menedzselni?

Hegedüs Anita (2018) Kihívások és válaszok, avagy miért nehéz ma egy professzionális szolgáltatást menedzselni? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

[thumbnail of hegedűs_anita_2018TDK.pdf] PDF
hegedűs_anita_2018TDK.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatóként egyetemi éveimet átszövik a menedzsmenttel kapcsolatos tantárgyak. Tanulmányaim során nagy érdeklődéssel szemléltem a gazdálkodó szervezetek működési folyamatainak és gazdasági kapcsolatainak felépítését, ezek tervezését, szervezését és elemzését. Szolgáltatásmenedzsment specializáción a szolgáltató szektor részletes analizálása kezdődött meg ettől a félévtől az egyetemen, melynek számomra legérdekesebb szegmense a professzionális szolgáltatások témaköre volt. Duális hallgatóként gyakorlatomat egy könyvelőirodánál töltöm, ahol testközelből tapasztalhatom meg, hogyan is működik egy professzionális szolgáltatás, milyen kihívások jelentkeznek, ezeket hogyan menedzselik a vezetők. A fentiek együttesen vezettek oda, hogy olyan kutatási témát választottam, amely mindegyik fenti területhez kapcsolódik, és melynek kutatása számomra érdekesnek, aktuálisnak tűnik és kihívásokat tartogat. Így arra az elhatározásra jutottam, hogy a professzionális szolgáltatások kihívásait, az arra adható válaszokat elemzem a számviteli szolgáltatások területén.

Intézmény

Pannon Egyetem

Kar

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg

Tanszék

Gazdálkodási és Menedzsmnet

Szak

Gazdálkodási és menedzsment

A képzés szintje

alapképzés

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Zsupanekné Palányi Ildikó, Dr.
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: TDK dolgozat
Kulcsszavak: menedzsment, szolgáltatásmenedzsment, szolgáltatás - szolgáltatások, számviteli szolgáltatás, számvitel - könyvvitel, robotika - robotizáció - robotok, Magyar Könyvvizsgálói Kamara - MKVK
Felhasználói azonosító szám (ID): Ármin Szekér
Dátum: 25 Okt 2023 12:12
Utolsó módosítás: 25 Okt 2023 12:12

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet