Ön megenné, amit főzött, vagy más kifőzött!?

Szakál Szabina (2015) Ön megenné, amit főzött, vagy más kifőzött!? Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

[thumbnail of szakál_szabina2015TDK.pdf] PDF
szakál_szabina2015TDK.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Bajánsenyén, falun nőttem fel. Valószínűleg, ezért áll nagyon közel hozzám a falusi turizmus. Koromból adódóan érdeklődöm a technika újdonságai iránt, nehezen tudnám magam elképzelni okos telefon, laptop, internet nélkül. A mostani fiatal korosztály már szinte mindent virtuálisan próbál elintézni. A turizmus, a vendéglátás fejlesztését is jelentős mértékben befolyásolja a technika. A különböző mobilapplikációk fénykorukat élik, így a vendéglátásban is nagyon sok alkalmazás jelent meg. Pl: GastroGuide, Netpincér, Faltozz.hu. Mindközül talán egyik legújabb a Yummber. Úgy gondolom, hogy a program kiterjesztésével fel lehet lendíteni a falusi turizmust, fent lehet tartani a hagyományokat, a tájjellegű ételeket. Őrségi születésűként fontosnak tartom a helyi szokások, hagyományos ételek fent maradását és tovább örökítését.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola (a GKZ 2015-ig keletkezett dolgozataihoz)

Kar

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg

Tanszék

Gazdálkodási és Menedzsmnet

Szak

Gazdálkodási és menedzsment

A képzés szintje

alapképzés

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Szekeres Diána, Dr.
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: TDK dolgozat
Kulcsszavak: idegenforgalom - turizmus, startup, mobilapplikáció - app, Yummber (applikáció), Őrség (tájegység - Vas megye, Magyarország)
Felhasználói azonosító szám (ID): Ármin Szekér
Dátum: 04 Okt 2023 08:45
Utolsó módosítás: 04 Okt 2023 08:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet