A változás menedzselése a FIT WELL Kft.-nél – Válságkezelés a vírus idején

Simon Bettina Ágnes (2021) A változás menedzselése a FIT WELL Kft.-nél – Válságkezelés a vírus idején. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

[thumbnail of simon_bettina_ágnes_2021máj.pdf] PDF
simon_bettina_ágnes_2021máj.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatom témája, A változás menedzselése a FIT WELL Kft.-nél – Válságkezelés a vírus idején. Ezt a témát a munkahelyemre, és környezetére való kivizsgálással végeztem. A dolgozatom első felében leírom az általam betöltött pozíciót, és elvégzem a vállalat helyzetelemzését, mind makro környezeti szempontból, mind mikrokörnyezeti szempontból, mind pedig pénzügyi gazdasági szempontok alapján. A dolgozatom 4. fejezetében leírom a járvány előtti és közbeni lehetőségeket, kilátásokat, az első hullámtól, egészen a harmadik hullám végéig. A dolgozatom, kutatását az Online kérdőívemre alapoztam, mellyel bebizonyosodott, hogy hipotéziseim, és az emberek véleménye nagyban megegyezik egymással. A továbbiakban szó lesz még a különböző marketing tevékenységekről, ezek fontosságáról a vírus előtt, és közben. Végül szó lesz a fejlődési lehetőségekről.

Intézmény

Pannon Egyetem

Kar

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg

Tanszék

Logisztika, Menedzsment Informatika Tanszék

Szak

Gazdálkodási és menedzsment

A képzés szintje

alapképzés

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gáspár László
Külső
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Márkus Mónika
Belső
Tanársegéd; Logisztika, Menedzsment Informatika Tanszék; GKZ

Mű típusa: diplomadolgozat
Kulcsszavak: Covid-19 járvány - koronavírus járvány, FIT-WELL Szabadidő- és Sportszolgáltató Kft. (Zala), fitneszipar, gazdasági helyzet - gazdasági jellemzők, helyzetelemzés - állapotfelmérés - feltételrendszer vizsgálata, marketing - értékesítés, pénzügyi helyzet - likviditási helyzet, válságkezelés - válságmenedzsment, változásmenedzsment, véleménykutatás - kérdőíves vizsgálat, Covid-19 - Koronavírus
SWORD Depositor: SWORD
Felhasználói azonosító szám (ID): SWORD
Dátum: 21 Szep 2021 13:05
Utolsó módosítás: 21 Ápr 2022 09:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet